Yiğitsan Metal olarak İstanbul hurdacı piyasasında edindiğimiz sektör tecrübesi ve bilgi birikimi ile uzun yıllardan günümüze güvenilir hurdacılık hizmeti vermekteyiz. Bireysel veya kurumsal olarak yüksek tonajlı olmak üzere her türlü hurda türü için adresten alım yapmaktayız. Firmamızı çok sayıda hurdacının yer aldığı İstanbul hurdacılar piyasasında diğerlerinden öne çıkaran en önemli özelliğimizin başında yüksek tonajlı ve adresten hurda alımı yapmamız gelmektedir. Aynı zamanda yüksek fiyatla alma ve yerinde ödeme hizmetlerimiz sayesinde en çok tercih edilen hurdacı firması olmaktayız.

En yüksek fiyatla hurda alımı yapan İstanbul hurdacı firması olarak siz değerli müşterilerimize daima kazandırmaya devam ediyoruz. Tarafımıza vereceğiniz hurdalarınızın ton miktarı arttıkça tarafınıza özel olarak birim fiyat önermekteyiz. Hali hazırda piyasa değerinin zaten üstünde olan fiyatlarımızı daha da artırarak kazancınızın üst düzey olmasına vesile olmaktayız. Böylece civardaki en karlı hurda satışını gerçekleştirmenize olanak tanımaktayız.

Yüksek tonajlı alım, adresten alım, yüksek fiyatlı alım ve yerinde ödeme şeklinde çalışmamız İstanbul hurdacı camiasında tüm il genelinde geçerlidir. Bu şekilde araçlarımızın ulaşabildiği tüm noktadaki her türlü hurdayı kısa sürede almaktayız. Söz konusu hurdaların tonajı ve durumu fark etmeksizin alanında uzman ekibimiz ve teknolojik araç gereçlerimiz ile güvenli bir şekilde alınmasını sağlamaktayız.

İstanbul Hurdacı Firması ile Elinizdeki Hurdaları Satın

Firmamız İstanbul hurda alan yerler arasında vermiş olduğu hizmetler ve güvenilir hurdacılık faaliyetleri neticesinde en çok tercih edilen firmalardan birisi olmaktadır. Yılların beraberinde getirmiş olduğu engin iş tecrübesi ve sektörel bilgiler sayesinde her geçen gün hizmet kalitemizi ve standardımızı yükseltmekteyiz. Bu da beraberinde İstanbul hurdacılar arasında en çok tercih edilen hurdacı firması olmamızı getirmektedir.

Elinizdeki hurdaları değerlendirmek istediğinizde etrafınıza bir bakarsanız çok sayıda İstanbul hurda alan yerler görmeniz olasıdır. Fakat yüksek tonajlı, yüksek fiyatlı, yerinden alım ve yerinde ödeme şeklinde bir hurdacılıktan bahsediyorsanız doğrudan bizimle iletişim kurmanız yetecektir. Çağrı merkezimize bırakacağınız adresinize kısa sürede ulaşarak tüm hurdalarınızın ivedilikle alınmasını gerçekleştirebilmekteyiz. Geri dönüşüme kazandırılan hurdalarınız size de para kazandırarak ek gelir elde etmenize vesile olacaktır.

İstanbul’un Tüm İlçelerinden Anında Yerinden Hurda Alımı

Yiğitsan Metal olarak İstanbul yerinden hurda alımı konusunda son derece tecrübeli ve bu konuda bilgili teknik çalışanlarımızla tüm hurdalarınızı alabilmekteyiz. Yıllardır yer aldığımız bu sektörde ve ilde, güvenilir ve sağlıklı hurda alım satım konusunda önde gelen isimlerden birisi olarak hizmet vermekteyiz. Firmamız bünyesinde çalışan teknik personellerimiz ve teknolojik ekipmanlarımız aracılığıyla belirteceğiniz yerdeki tüm hurdaların kısa sürede alınmasını sağlayabilirsiniz.

Uzun süredir yapmış olduğumuz İstanbul yerinden hurda alımı işimiz sayesinde yüksek miktarlı çok sayıda hurda işi ile geri dönüşüme sayısız malzeme kazandırmış bulunmaktayız. Başta ekonomi olmak üzere birçok farklı konuda büyük faydaları olan bu işte, üzerimize düşeni yapmanın vermiş olduğu huzur ve mutlulukla çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürmekteyiz.

İstanbul Adresten Hurda Alımı

Firmamızın en önemli özelliklerinden birisi İstanbul adresten hurda alımı yapmasıdır. Bu şekilde çalışan firmamız, adresinizdeki her türlü hurdalarınızı yüksek tonajlı olmak üzere ivedilikle almaktadır. Metal hurda, elektronik hurda, evsel hurda, sanayi hurdaları gibi her türlü hurdalar için ayırt etmeksizin adresinizden almaktayız. Çalışma şeklimizin sağlamış olduğu avantajlar ve yüksek kazançlar sayesinde İstanbul hurdacılar arasında en çok tercih edilen hurdacı firması olarak öne çıkmaktayız.

İstanbul hurdacı piyasasında yüksek tonajlı hurda alan firmaların sayısı oldukça azdır. Bu firmalar arasında en yüksek fiyatla İstanbul adresten hurda alımı yapan öncü firma olarak karşınıza Yiğitsan Metal çıkacaktır. Firmamız gün içerisinde aktif bir şekilde il genelinde herhangi bir noktadaki hurdaları kısa sürede alarak ödemesini de anında yapmaktadır. Bu sayede hurda sahipleri hem hurdalarını anında paraya çevirebiliyor hem de yüksek miktarlı hurdaların muhafazası ve taşınması gibi dertlerden kurtuluyor.

İstanbul Hurdacı Firmaları
İstanbul Hurdacı

İstanbul En Yakın Hurdacı

Sizlere kesintisiz hizmet vermemiz İstanbul en yakın hurdacı olarak düşünülebileceğimizi gösteriyor. Firmamız, il genelinde aktif bir şekilde rol aldığı bu piyasada tüm müşterilerine en fazla bir telefon mesafesinde bulunmaktadır. Gün içerisinde dilediğiniz zaman çağrı merkezimiz aracılığıyla bize ulaşarak ilgili hurdalarınızın alınması için adresinizi bırakmanız yeterli olacaktır. Alanında profesyonel olarak hizmet veren personellerimiz ivedilikle adresinize vararak tüm hurdalarınızın kısa sürede araçlarımıza yüklenmesini sağlayacaktır.

Firmamız sizlere İstanbul en yakın hurdacı firması olarak hizmet vermektedir. İl genelinde yer fark etmeksizin her yerdeki hurdalarınızı özenle almaktayız. İl genelinde aktif olarak çalışan profesyonel çalışanlarımız ve çok sayıda araçlarımızda tüm hurdalarınızı kısa sürede almaktayız. Söz konusu hurdalarınızı geri dönüşüme kazandırırken sizlere de piyasadan çok daha yüksek fiyatlardan kazanç sağlamaktayız.

İstanbul Hurdacı Telefonu

Sahip olduğunuz hurdalarınızın yerinden alınmasını sağlamak için İstanbul hurdacı telefonu hattımız üzerinden bizimle iletişim kurabilirsiniz. İl genelinde aktif bir şekilde hurda alımı yapan firma olarak tüm hurdalarınızın kısa sürede adresinizden alınması için aramanız yeterli olacaktır. Piyasadan çok daha iyi fiyatlarla tüm hurdalarınızı nakde çevirebilirsiniz. Aklınıza gelen her türlü yüksek tonlu hurdalar için bizi arayabilirsiniz.

Gün içerisinde aktif bir şekilde hizmet veren İstanbul hurdacı telefonu hattımızı arayarak hurdalarla ilgili her türlü sorularınızı sorabilirsiniz. Çalışma şeklimiz, fiyat tarifelerimiz, hurdalarınızın yaklaşık miktarını biliyorsanız size özel sunacağımız fiyat teklifi gibi her türlü sorularınıza özenle cevap bulabilirsiniz. Aklınızdaki tüm sorulara alacağınız cevaplar neticesinde tüm hurdalarınızın alımı için bizimle anlaşacağınızdan eminiz.

İstanbul Her Türlü Hurda Alımı

Yiğitsan Metal hurdacı firmamız, uzun zamandır İstanbul her türlü hurda alımı işinde aktif bir şekilde yer almaktadır. İl genelinde herhangi bir noktadaki tüm hurda çeşitlerini kısa sürede alarak geri dönüşüme kazandırmaktayız. Sahibine de piyasadan daha iyi oranlarda ödeme yaparak daha fazla para kazanmasına vesile olmaktayız. Firmamız İstanbul hurdacılar arasında her türlü hurda alımı konusunda açık ara lider konumundadır. Sizlerin de elinde aşağıdaki hurda türleri gibi hurdalar varsa bizimle iletişime geçerek kısa sürede adresinizden alınmasını sağlayabilirsiniz.

İstanbul her türlü hurda alımı firması olarak aldığımız bazı hurda türleri şöyledir:

  • Hurda demir,
  • Hurda alüminyum,
  • Hurda çinko,
  • Hurda bakır,
  • Hurda paslanmaz,
  • Hurda kablo,
  • Hurda sarı,
  • Hurda kurşun,
  • Hurda nikel,
  • Hurda plastik,
  • Hurda kalay,
  • Hurda çelik,
  • Hurda krom,
  • Hurda akü…

Yukarıda bahsedilen hurda türleri en çok çıkanla sürekli alımlarını yaptığımız hurda türleri olmaktadır. Bunların yanı sıra İstanbul hurdacı olarak aldığımız daha pek çok farklı hurda türleri bulunmaktadır. Tüm bunların adresinizden alınması için bizimle irtibata geçmeniz yetecektir.

En İyi İstanbul Hurdacı Firmaları

Firmamız İstanbul hurdacı firmaları arasında çağın gereksinimlerini ve sektörel gelişmeleri takip ederek bünyesinde barındıran öncü bir firmadır. Kaliteli hurdacılık hizmetlerini oluşturmak adına ilkeli ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktayız. Bizi biz yapan en büyük özelliklerimiz yüksek tonajlı, yüksek fiyatlı ve yerinden alım yaparak parasını da anında yerinde ödememizdir. İlkelerimizi bu doğrultuda oluşturarak gerekli koşullarda güncellemekteyiz. Siz değerli İstanbullu hemşerilerimizin en çok para kazanabileceği şekilde kesintisiz hizmetlerimize devam etmekteyiz.

Söz konusu hurdaların değerlendirilmesi amacıyla çalışılabilecek çok sayıda İstanbul hurdacı firmaları bulmak mümkündür. Fakat kaliteli ve güvenilir hurdacılığın aynı zamanda yüksek kazancın tek adresi Yiğitsan Metal olmaktadır. Firmamız il genelinde en çok kazandıran hurdacı firması olup siz kıymetli hurda sahipleri için sadece bir telefon mesafesindedir. Dilediğiniz zaman arayarak hurdalarla ve çalışma şeklimizle ilgili bilgiler alabilirsiniz.

İstanbul Hurda Fiyatları Ne Kadar?

Firmamız İstanbul hurda fiyatları konusunda il genelindeki en yüksek oranlarda alım yaptığını taahhüt etmektedir. Güvenilir ve bol kazançlı hurdacılık faaliyetlerinin tek adresi olarak tüm hurdalarınızı piyasa değerlerinin üstünde fiyatlardan almaktayız. Üstelik tonaj miktarı arttıkça teklif edeceğimiz birim fiyatta da artış olacaktır. Bu da zaten piyasadan yüksek olan hurda fiyatlarının daha da yukarı çıkması anlamına gelmektedir.

Firmamız İstanbul hurda fiyatları listesini hazırlarken geniş bazlı bir araştırma yapmaktadır. Piyasa değerlerinin belirlendiği hurda borsasını yakından takip ederek müşterilerimizin mağduriyet yaşamadan güvenle hurdalarını bize vermelerini sağlamaktadır. Sektörün en güvenilir ve en çok kazandıran İstanbul hurdacı firması olarak tüm hurdalarınızı en yüksek fiyatlardan bize verebilirsiniz.

Güncel İstanbul Hurda Fiyatları 2023

Yiğitsan Metal, İstanbul hurda fiyatları 2022 güncel listesine bakmadan hurdalarınızı vereceğiniz yere karar vermemenizi öneriyoruz. Günümüz koşullarında hurda piyasasında il genelinde hemen her hurdacıda aynı fiyatlar yer almaktadır. Biz ise siz değerli hurda sahiplerinin kazancının artmasını sağlamak adına piyasa verilerinden daha yüksek oranlarda alım yapmaktayız. Böylece geri dönüşüme kazandırdığınız her bir birim hurda, ayrıca size maddi kazanç olarak dönecektir.

İstanbul hurda fiyatları 2022 güncel oranlarını merak eden çok sayıda kimse tarafından yoğun bir şekilde aranmaktayız. Çağrı merkezimize gelen telefonlar hurda malzemelerle ilgili birçok sorudan oluşmakta olup en çok merak edileni de şüphesiz fiyatlarıdır. Siz değerli müşterilerimiz bu yönde gelen çağrılarını en doğru şekilde cevaplamak adına hurda borsasını sürekli takip etmekteyiz. Sahip olduğunuz tüm hurda türleri için güncel fiyatlarımızı öğrenmeden karar vermeyin.

İstanbul Hurda Alım Fiyatları

Hurdaların türüne ve miktarına göre İstanbul hurda alım fiyatları değişkenlik göstermektedir. Yiğitsan Metal olarak hurda alım satım süreçlerinde aktif rol alarak geri dönüşüme çok sayıda hurda kazandırmaktayız. İstanbul hurdacılar arasında en çok kazandıran firma olarak il genelinde her noktadan tüm hurda türleri için yüksek tonajlı olarak alım yapmaktayız.

Geri dönüşümle yeniden kullanılabilir hale getirilen malzemeler ülke ekonomisi, doğal kaynaklar, çevre, enerji tüketimi ve istihdam gibi birçok noktada büyük tasarruflar ve katkılar sağlamaktadır. Bu noktada hurdaya verilen önemin artmasıyla birlikte son zamanlarda büyük aşamalar kat edilmeye başlanmıştır. Hem küresel çapta hem de ülkemizde adeta altın çağını yaşayan hurdacılık, giderek daha önemli bir konuma gelmektedir. Bu noktada İstanbul hurda alım fiyatları da gelişmelerden etkilenerek zamanla değişebilmektedir. En güncel fiyat bilgisi için firmamızı arayabilirsiniz.

İstanbul Güncel Hurda Fiyatları Ne Kadar?

İl geneline bakıldığında İstanbul güncel hurda fiyatları açısından en iyi oranlar Yiğitsan Metal tarafından belirlenmektedir. Uzun yıllardan bu yana yer aldığımız İstanbul hurdacı piyasasında daima müşteri odaklı anlayışla hareket ederek hizmet vermekteyiz. Böylece bizimle çalışan kıymetli müşterilerimiz en yüksek oranlardan hurdalarını satarak paraya çevirebilmektedir.

En kaliteli ve güvenilir hurdacı firması olarak bu sektörde uzun zamandır yer almaktayız. Birçok müşterimiz vasıtasıyla tonlarca hurda malzemeyi geri dönüşüme kazandırmayı başarmış bulunmaktayız. Bu doğrultuda siz değerli müşterilerimizi de düşünerek en iyi oranlarda İstanbul güncel hurda fiyatları listemizi aktif bir şekilde düzenlemekteyiz. Müşteri destek hattımızı arayarak sahip olduğunuz hurda türleri için detaylı bilgi alabilirsiniz.

İstanbul Hurda Demir Kilosu Kaç Lira?

Firmamız arayan müşterilerimizin en çok sorduğu soruların başında İstanbul hurda demir kilosu kaç lira sorusu gelmektedir. Bilindiği üzere demir, hemen her yerde kullanılan oldukça değerli ve de sağlam bir malzemedir. Özellikle inşaat, gemicilik, havacılık, raylı ulaşım gibi birçok alanda adeta olmazsa olmaz konumundadır. Bu nedenle oldukça kıymetli bir malzemedir. Hurdası da geri dönüşümle yeniden kullanılabilir hale geldiği için büyük önem arz etmektedir.

Yiğitsan Metal olarak İstanbul hurda demir kilo fiyatı ne kadar diye bize sorulduğu zaman an güncel haliyle piyasadan daha yüksek oranlarda bir fiyat bildirmekteyiz. Profesyonel hurdacı arkadaşlarımız il genelinde herhangi bir noktada yer alan tüm hurda demir çeşitleri için itina ile alım yapmaktadır. Sizlerde de birazdan bahsi geçecek olan demir hurda türleri varsa bizlerden fiyat teklifi almadan satmayınız.

İşte en çok alım satım yaptığımız tüm hurda demir türleri: tufal hurda demir, inşaat yıkım hurda demir, pik demir talaşı hurda demir, teneke hurda demir, toplama hurda demir, talaş hurda demir, ekstra hurda demir, bonus hurda demir, DKP hurda demir, kazan dairesi hurda demir, yangın merdiveni hurda demir, kullanılmayan makine hurda demir, fabrika imalat artığı hurda demir gibi her türlü hurda demirleri İstanbul hurdacı olarak yerinizden almaktayız.

İstanbul Güncel Hurda Alüminyum Fiyatları

Yiğitsan Metal tarafından oluşturulan İstanbul hurda alüminyum fiyatları her zaman en çok kazandıran oranlarda olmaktadır. Bir yandan siz değerli müşterilerimize daha fazla kazanç sağlama gayretiyle hareket ederken bir yandan da geri dönüşüme süreklilik sağlayan malzemeler kazandırma çabasında olmaktayız. Geri dönüşüme kazandırılan her bir alüminyum hurda için ülke ekonomisine, çevreye, doğal kaynaklara, enerji tüketimine başta olmak üzere birçok alanda büyük katkılar sağlanmaktadır. Firmamız İstanbul hurdacılar arasında en çok kazandıran firma olarak bu süreçte üzerine düşeni yapmaktadır.

Alüminyum, doğada genellikle cevher halinde yer alır. Oksitlenmeye ve çürümeye karşı oldukça dayanıklı bir yapıdadır. Aynı zamanda işlenmesi ve şekillendirilmesi de kolay bir malzemedir. Bu nedenle sıkça tercih edildiği için hurdası da çokça çıkabilmektedir. Biz de İstanbul hurda alüminyum kilosu en yüksek oranlardan olacak şekilde alarak geri dönüşüme kazandırmaktayız. Firmamız tarafından hurda alüminyum ton fiyatı en çok kazandıran alüminyum hurda çeşitleri şöyledir: tel hurda alüminyum, araiş hurda alüminyum, jant hurda alüminyum, ofset matbaa hurda alüminyum, profil hurda alüminyum, tas tabak hurda alüminyum, piston hurda alüminyum, talaş hurda alüminyum, radyatör hurda alüminyum.

İstanbul Hurda Çinko Kilosu Ne Kadar?

Demir ve alüminyum gibi malzemelerden sonra en çok kullanılan malzeme olan çinko için firmamız İstanbul hurda çinko kilosu piyasadan yüksek olacak şekilde alımını yapmaktadır. Genellikle otomotivde, pil ve akü gruplarında, parlak kadranlarda çokça kullanılmaktadır. Bu tür alanlarda en çok kullanılan malzemeler şüphesiz çinko çeşitleridir. Zamanla işlevini yitiren bu malzemeleri İstanbul hurdacı firması olarak yüklü miktarda olmak kaydıyla dilediğiniz yerden almaktayız.

İstanbul hurda çinko fiyatları güncel listesine bakıldığı zaman il genelinde birbirine yakın fiyatlar görülmektedir. Yiğitsan Metal ise piyasa değerinin üstünde fiyatlarla tüm hurdalarda olduğu gibi çinko hurdasında da alım yapmaya devam etmektedir. Elinizde bulunan külçe hurda çinko ve levha hurda çinko gibi her türlü hurda çinko türleri profesyonel ekiplerimizce kısa sürede adresinizden alınmaktadır.

İstanbul Hurda Bakır Ton Fiyatı

Günümüzde en kıymetli hurdalardan birisi olan bakırlar için İstanbul hurda bakır ton fiyatları piyasa oranlarından daha iyi seviyelerde Yiğitsan Metal tarafından uygulanmaktadır. Firmamız il genelinde yüksek tonlardaki tüm hurda bakırları kısa sürede yerinden alabilmektedir. Çağrı merkezimizi arayarak İstanbul hurda bakır fiyatları ne kadar diyerek sorabilirsiniz. Aynı zamanda aklınıza takılan başka sorular varsa sorarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

İstanbul hurda bakır alan firmalar arasında yer alan Yiğitsan Metal, tüm hurdaların özenle alınarak geri dönüşümle yeniden kullanılabilir hale gelmesi sürecinde aktif rol almaktadır. Özellikle soyulmuş hurda bakır, lama hurda bakır, TTR kırma hurda bakır, antigron hurda bakır, kırkambar hurda bakır, dövme çelik hurda bakır, araiş sarı hurda bakır, çubuk talaşı hurda bakır, kırkambar hurda bakır, radyatör hurda bakır, %98 hurda bakır gibi tüm hurda bakır çeşitleri için adresten alarak ödemesini de anında yapmaktayız. Özellikle elektrik, enerji altyapısı gibi sektörlerden çokça çıkan bakır hurdalarınızı en yüksek kazançla değerlendirmek için bizimle iletişim kurmanız yeterli olacaktır.

İstanbul Hurda Paslanmaz Alımı

Firmamız İstanbul hurda paslanmaz alımı işinde uzun süredir aktif bir şekilde yer almaktadır. Gün içerisinde vereceğiniz adresinize hızlıca ulaşarak tüm hurdalarınızı kısa sürede yerinden almaktayız. Alanında profesyonel olarak çalışan personellerimiz ve teknolojik özelliklere sahip araçlarımızla adresten hurda alımı oldukça kısa sürmektedir. İstanbul hurdacı olarak bu işte profesyonel ve güvenilir bir şekilde görev yapmaya devam etmekteyiz.

Paslanmaz malzemeler erime derecesi oldukça yüksek ve sert malzemelerdir. Ülkemizde yeteri kadar kaynağı bulunmadığı için hurdası dahi oldukça değerli bir malzemedir. Bu bilinçle hareket eden firmamız İstanbul hurda paslanmaz kilosu yüksek değerlerden alarak geri dönüşüme kazandırmaktayız. Bu doğrultuda aldığımız hurda paslanmaz çeşitleri genel olarak şöyledir: 201 krom hurda paslanmaz, 202 krom hurda paslanmaz, 304 krom hurda paslanmaz,  316 krom hurda paslanmaz ve 430 hurda paslanmaz gibi tüm paslanmaz türlerini en iyi fiyatlardan almaktayız.

İstanbul Hurda Kablo Alan Yerler

Yiğitsan Metal İstanbul hurda kablo alan yerler arasında en çok kazandıran hurdacı firması olarak öne çıkmaktadır. Firmamız yüksek tonlu ve yerinden alım yaparak tüm hurdaların kısa sürede geri dönüşüm süreçlerine dahil edilmesini sağlamaktadır. İçerisi genelde bakır veya demir gibi iletkenler olur iken dışı da plastikten oluşmaktadır. Bu nedenle hem bakır hem de plastik hurda olarak oldukça değerli bir malzemedir.

İstanbul hurda kablo fiyatları güncel bilgisi için dilediğiniz zaman firmamızla iletişim kurarak detaylı bilgi alabilirsiniz. İl genelinde herhangi bir noktada bulunan yüksek tonajlı tüm kablo hurdalarınızı özenle almaktayız. Hem ülkemizde hem de dünya genelinde birçok alanda ihtiyaç duyulan kablo için piyasanın taleplerini karşılamak adına hurda kablo çeşitleri mutlaka geri dönüşüme kazandırılmalıdır. Biz de bu anlayışla hareket ederek İstanbul hurdacı firmaları arasında ilk sıralarda yerimizi almaktayız.

İstanbul Adresten Hurda Sarı Alımı

Firmamız en iyi fiyat avantajlarıyla İstanbul adresten hurda sarı alımı yapmaktadır. Sarı veya diğer adıyla pirinç, gündelik hayatta sıkça kullanılan araç gereçlerin yanı sıra sanayi dallarında muhtelif imalatlar için sıkça kullanılmaktadır. Bakır ve çinko alaşımı şeklinde olan sarı, içeriğindeki bakır miktarına göre dövülebilirliği değişerek ona göre kullanım yeri de değişebilmektedir. İstanbul hurda sarı alan hurdacı firması olarak sarı hurdaların içeriğindeki bakır ve çinko oranına göre değişen fiyatlardan alımlarını yapmaktayız.

İstanbul hurda sarı fiyatları en üst seviyelerde belirlenirken içeriğindeki karışım oranları baz alınmaktadır. Buna göre ortaya çıkan hurda sarı çeşitleri şu şekillerde isimlendirilmektedir.  Araiş hurda sarı, külçe hurda sarı, çubuk ucu parça MS-58/ MS-64/ MS-70 hurda sarı, fermuar talaşı pirinç hurda sarı, su saati hurda sarı, alaşımlı talaş hurda sarı, vana ve musluk hurda sarı, radyatör hurda sarı. Bu tür sarı hurdaları araçlarımızla adresinizden alarak ödemesini de anında yapmaktayız.

İstanbul Hurda Kurşun Fiyatı Ne Kadar?

Sürekli geri dönüşümle yeniden kullanılabilir hale geldiği için İstanbul hurda kurşun fiyatı ne kadar sorusu en çok cevabı merak edilenlerden birisi olmaktadır. İstanbul hurdacı camiasında uzun süredir yer alan firmamıza bu konuda çokça çağrı gelmektedir. Akü ve batarya yapımı, otomotiv sektörü gibi alanlarda en çok ihtiyaç duyulan malzemelerin başında gelmektedir. Geri dönüşümle neredeyse sıfır kalite farkıyla defalarca kullanılabilmektedir. Bu nedenle hurda kurşun ton fiyatı oldukça yüksek olmaktadır.

Kurşun genelde akü üretiminde kullanılmakta olup otomotiv, yer altı kabloların izolasyonu, x-ray den korunma, mühimmat imalatı gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Levha hurda kurşun, çatı minare söküm hurda kurşun, akü hurda kurşun gibi hurda kurşun çeşitleri konusunda yetkili firma olan Yiğitsan Metal’e bunları kolaylıkla verebilirsiniz. Sizlere bir telefon kadar yakın olan İstanbul hurdacı firmamızı aramanız yeterli olacaktır.

İstanbul Hurda Nikel Fiyatları Güncel

Geri dönüşüm özelliğine sahip olan önemli malzemelerden birisi olduğu için İstanbul hurda nikel fiyatları güncel listemiz, en sık kontrol edilen listelerden birisidir. Piyasada çeşitli amaçlarla kullanılmakla beraber en yağın haliyle uçak, tren ve gemi imalatında paslanmaz çelik malzeme içerisinde kullanılmaktadır. Aynı zamanda çatal, bıçak, tornavida gibi birçok mutfak araçları ve el aletlerinde, madeni para üretiminde kullanılmaktadır. Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olması hurda nikel çeşitleri için talebin de artmasını sağlamaktadır.

Geri dönüşümle yeniden kullanılabilir olması ve piyasada hammadde ihtiyacının fazla olması gibi nedenler İstanbul hurda nikel fiyatları belirlenirken etkili olmaktadır. Artan talebin karşılanması noktasında her geçen gün hurda nikellerin kullanım oranı artmaktadır. Özellikle son yıllarda hurda ve geri dönüşüm konusundaki gelişmeler neticesinde sektör adeta uçuşa geçmiş bulunmaktadır. Bu noktada firmamız ülke ekonomisine, çevreye, doğal kaynaklara, enerji tüketimine, istihdama ve daha pek çok noktaya büyük katkı sağlama noktasında İstanbul hurdacı firması olarak üzerine düşeni yapma gayretindedir.

İstanbul Hurda Plastik Fiyatları 2022

Yiğitsan Metal bünyesinde çalışan profesyonel ekiplerce hurda borsası verileri de baz alınarak oluşturulan İstanbul hurda plastik fiyatları 2022 yılında da oldukça yüksek seviyelerce belirlenmiştir. Piyasada yer alan birçok hurdacı firmasına nazaran daha iyi fiyatlar, adresten alım, yerinde ödeme ve yüksek tonajlı alım gibi özelliklerimiz bizi en çok tercih edilen İstanbul hurdacı firması yapmaktadır. Sektörün öncü ismi olarak müşteri memnuniyetini artırmak adına hurda plastik kilosu daima piyasadan yüksek tutularak oluşturulacaktır.

Damacana hurda plastik, kasa hurda plastik, moblen hurda plastik, pet şişe hurda plastik, elteks hurda plastik, bidon hurda plastik, antişok polistiren hurda plastik, ABS hurda plastik, PVC hurda plastik gibi her türlü hurda plastik çeşitleri için bizi arayarak adresten alınmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik tonaj miktarı arttıkça tarafınıza teklif edeceğimiz özel fiyatlarla kazancınızı artırabilirsiniz. İstanbul hurdacılar piyasasında elinizdeki hurda plastikleri en iyi fiyatlarla değerlendirmek için bizimle irtibata geçmeniz kafidir.

İstanbul Hurda Kalay Alan Hurdacı Firması

Firmamız İl genelinde aktif bir şekilde İstanbul hurda kalay alan hurdacı firması olarak uzun zamandır faaliyetlerde bulunmaktadır. Siz değerli müşterilerimizin elinde bulunan yüksek tonajlı olmak kaydıyla tüm hurda kalay çeşitleri için adresten alım yapmaktayız. Hurda işleri için özel olarak tasarlanmış teknolojik araçlarımız ve yetiştirilmiş teknik personellerimizle kısa sürede adresinize gelerek hurda kalayların yüklenmesini gerçekleştirmekteyiz. Tonaj miktarına göre anlaştığımız birim fiyatla ödemesini de yerinde yaparak kısa sürede hurda alım sürecini tamamlamaktayız.

Kolayca tel ve levha haline getirilebildiği ve parlak metalik rengi sayesinde çevremizde gördüğümüz birçok şeyin üretiminde kalay tercih edilmektedir. Teneke yapımı, kimyasal madde yapımı, lehim üretimi ve kaplama sanayiinde yoğun olarak kullanılmaktadır. İstanbul hurdacı olarak bu tür alanlarda meydana gelen hurda kalayları alarak geri dönüşümle yeniden kullanılabilir hale gelmesi için köprü görevi görmekteyiz.

İstanbul Hurda Çelik Alan Hurdacılar

Hurda piyasasının üzerinde fiyatlarla alım yapan İstanbul hurda çelik alan hurdacılar arıyorsanız Yiğitsan Metal ile gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz. Firmamız piyasadan oldukça yüksek fiyatlarda her türlü hurda çelik çeşitleri için alım yapmaktadır. Sahip olduğunuz çelik hurdaları için İstanbul hurda çelik fiyatları 2022 güncel bilgileri için firmamızı arayabilirsiniz.

Alaşımlı olarak demirden çok daha sağlam bir yapıya kavuştuğu için inşaat, raylı sistemler, uçak sanayi, gemi sanayi, otomotiv gibi ağır sanayi dallarının en çok kullanılan malzemesi konumundadır. Geri dönüşümle yeniden kullanılabilir forma gelmesi, bu alanlardaki hammadde ihtiyacının karşılanması noktasında büyük katkı sağlamaktadır. Bu doğrultuda İstanbul hurda çelik fiyatları firmamızca en üst oranlardan belirlenerek alınması yapılmaktadır.

İstanbul Hurda Krom Kilosu Ne Kadar?

Son dönemlerde çağrı merkezimize gelen çağrılara baktığımızda İstanbul hurda krom kilosu ne kadar tarzında soruların ağırlıkta olduğunu görmekteyiz. Firmamız size bu konuda en iyi fiyatlarla yardımcı olarak hurda krom çeşitleri için adresinizden alım yapmaktadır. Ödemesini de anında yaparak kısa sürede yerinden hurda alımını tamamlamaktayız. İstanbul hurdacılar arasında en çok kazandıran hurdacı firması olmaya devam edeceğiz. Hurda krom fiyatları sitemizden anlık olarak güncellenmektedir.

Paslanmaz malzemeler için kullanılan krom, birçok farklı çeşidi ile hurdacı piyasasının en çok karşılaşılan malzemelerinden olunmaktadır. Sağlıklı ve kaliteli hurdacılık faaliyetleriniz için çağrı merkezimizi arayarak bilgi alabilirsiniz. İstanbul hurdacı firmaları arasında öncü hurdacı olmamızı sağlayan bu özelliklerimizi her geçen gün sektörel gelişmeler ışığında güncelleyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.

İstanbul Hurda Akü Alımı Yapan Yerler

Yetkili olarak İstanbul hurda akü alımı yapan yerler in başında Yiğitsan Metal gelmektedir. Hurdası oldukça değerli olan malzemelerden imal edilen aküler, hurdaya ayrıldığında belirli prosedürler ve adımlar takip edilmesi yasal zorunluluktur. Bu konuda gerekli şartları ve gereksinimleri karşılamaya haiz olan firmamıza ulaşarak tüm hurda akü çeşitleri  için adresinizden alınmalarını sağlayabilirsiniz.

Hurda akü ton fiyatı İstanbul piyasasına bakıldığında en yüksek oranların firmamızda uygulandığını göreceksiniz. İl genelindeki herhangi bir noktada yer alan hurdalarınızın adresinizden alınması için bir telefonla konum bilgisini iletmeniz yeterlidir. Hurda akü alan firmalar arasında en çok kazanç elde edebilmek size sadece bir telefon kadar yakındır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hemen Ara